B4 Fitness -​1134 Budapest, Dózsa György út 128-130.

 info @ pitfitmassage . hu  ​+36 30 739 8380

Masszázs terapeutaként és édesanyaként is tudom, hogy milyen fontos, hogy a várandósság alatt a női szervezet lehető legtöbb figyelmet kapja. Gyakran azonban ez a figyelem csak a patikában kapható „terhes” vitaminok bevételére és az orvosi kontrollra korlátozódik. Pedig legalább ilyen fontos teljes értékű étrend mellett az édesanya izomzatának és csontrendszerének – elsősorban a gerinc – egészségmegőrzése is.
A kismama masszázst várandósság második trimeszterétől javallott alkalmazni egészen a szülésig.
Ez a speciális masszázs a klasszikus svéd masszázsformából emel ki bizonyos fogásokat és területeket. A növekvő pocakra való tekintettel – tetsző-legesen választott – ülő, vagy oldalt fekvő helyzetben történik az elhelyezés.
Vivőanyagként magas minőségű, illatmentes, hidegen sajtolt szőlőmag olajat használok, így elkerülhető az erős illatélmények okozta esetleges rosszullét is.
Kellemes, relaxáló közegben, elsősorban a gerinc felsőháti- és nyaki szakaszán, valamint a felső végtagon lazító masszázst alkalmazok illetve igény szerint a hajas fejbőr és arcmasszázs is részét képezheti a kismama masszázsnak, ha hosszabb ideig szeretne pihenni a leendő édesanya.