B4 Fitness -​1134 Budapest, Dózsa György út 128-130.

 info @ pitfitmassage . hu  ​+36 30 739 8380

Pitfitmassage

Masszázs a XIII. kerületben

kapcsolat

Szolgáltatások

Svédmasszázs

Ki ne szeretné, hogy fáradt hátát vagy végtagjait hozzáértő kezek masszíroznák!? A masszázs, hogy lazítja az izmokat a kezelt területen energiát ad, javítja a közérzetet, relaxál, regenerálja egész szervezetünket.

bővebben

kinesio tape

Az 1970-es évek közepén Dr. Kenzo Kase japán orvos-kiropraktőr fejlesztette ki, majd 1979-ben szabadalmaztatta a kinesio tape-et, magyarul kinesiológiai ragasztószalagot.

bővebben

Sportmasszázs

A sportmasszázs is a svédmasszázs fogásait alkalmazza, de annál szükség szerint sokkal intenzívebb, erőteljesebb, mély izmokat is átdolgozó masszázs, amely kiüríti a terhelés hatására felhalmozódott, izomlázat okozó tejsavat, regenerálja az izmokat.

bővebben

kismama masszázs

Masszázs terapeutaként és édesanyaként is tudom, hogy milyen fontos, hogy a várandósság alatt a női szervezet lehető legtöbb figyelmet kapja.

bővebben

Rólam

Puspán Ildikó Tímea vagyok. Egy távoli területről érkeztem a masszázs világába. Gyerekkorom óta része az életemnek a hosszútávfutás. Pár éve azonban kezdtek homokszemek kerülni a gépezetbe. Egyre több ízületi és izomfájdalom nehezítette az edzéseket. Persze én is rég megtanultam a leckét a bemelegítés, a levezetés és nyújtás fontosságáról, de úgy éreztem, hogy valami kézzelfoghatóbb módon akarom érteni a testem működését. Közben mindig ámulattal töltött el az a javulás, amit egy-egy jó masszőr képes volt elérni, ha elmentem kezelésre.

Bővebben

ELÉRHETŐSÉGEK

cím

B4 Fitness
1134 Budapest Dózsa György út 128.

telefon

+36 30 739 8380

Email

info @ pitfitmassage . hu

hívj, írj, üzenj

A Pitfitmassage a 13. kerület frekventált részén, a Dózsa György úton helyezkedik el a B4 Fitness teremben. Az eljutás mind tömegközlekedéssel, mind gépjárművel könnyen és gyorsan elérhető.

B4 Fitness logo
Köszönöm üzeneted, hamarosan válaszolok!
Váratlan hiba miatt nem tudjuk elküldeni az üzenetet. Próbáld meg később vagy másik elérhetőségen.

© 2022 Minden jog fenntartva!