Puspan Ildiko web

Puspán Ildikó Tímea vagyok. Egy távoli területről érkeztem a masszázs világába. Gyerekkorom óta része az életemnek a hosszútávfutás. Pár éve azonban kezdtek homokszemek kerülni a gépezetbe. Egyre több ízületi és izomfájdalom nehezítette az edzéseket. Persze én is rég megtanultam a leckét a bemelegítés, a levezetés és nyújtás fontosságáról, de úgy éreztem, hogy valami kézzelfoghatóbb módon akarom érteni a testem működését. Közben mindig ámulattal töltött el az a javulás, amit egy-egy jó masszőr képes volt elérni, ha elmentem kezelésre.

Így eldöntöttem, hogy belevágok és beiratkoztam a Nemzetközi Masszázs Akadémia masszőr OKJ képzésre. Két évig tanultam kiváló elméleti tanároktól, gyakorlati oktatóktól. Azóta is rendszeresen képezem magam, hogy a különböző terápiákat a lehető leghatékonyabban alkalmazzam a vendégek megelégedésére. (Ezekről a szolgáltatások menüpont alatt olvashatsz részletesen.) Kezeléseim nagy részét az aromaterápiás frissítő masszázs, a svédmasszázs, és sportmasszázs teszi ki. De emellett babamasszőr és kismama masszőr végzettséggel is rendelkezem. Kiegészítő terápiáként alkalmazom a köpölyözést, TENS kezelést, és a KINESIO TAPE ragasztást is.
Előzetes elbeszélgetés alapján, egyénre szabottan építem fel a kezeléseket. Az eredeti szakmám miatt jól tudom, hogy a kemikáliák mennyire károsak tudnak lennei az élő szervezetre, ezért a masszírozáshoz igazoltan természetes és vegyszermentes növényi olajokat használok!

Ha ülőmunkát végzel és fáj a hátad, derekad, vagy rendszeresen sportolsz, és regeneráció támogatására szeretnél masszázst, vagy csak szeretnél relaxálni kicsit, várlak szeretettel a B4 fitness teremben a Dózsa György úton.